Είμαστε πολύ χαρούμενοι  που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για εσάς την συλλογή της βρετανίδας Cath Kidston σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και περήφανοι  που οι τιμές μας είναι καλύτερες και από αυτές της Αγγλίας!

Ποια είναι όμως η Cath Kidston? Ήταν 1994 όταν μία γυναίκα έχοντας μόλις νικήσει την μάχη με τον καρκίνο του μαστού αποφάσισε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να ανοιξεί το πρώτο της κατάστημα με υφάσματα και αντικείμενα shabby country αισθητικής στο Holland Park του Λονδίνου. Μερικά χρόνια μετά είναι από τα πιο αγαπημένα brand names όχι μόνο στην χώρα της αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Για εμάς στα VillaRt η Cath αποτελεί όχι μόνο επιτομή της country αισθητικής αλλά και πηγή έμπνευσης μιας και κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρα της κόντρα σε πολυ αντίξοες καταστάσεις.

Τα προιόντα που εξασφαλίσαμε για εσάς χαρακτηρίζονται από σχέδια που αποτυπώνουν την ιδιαίτερα χαρούμενη και ταυτόχρονα νοσταλγική διάθεση της Cath. Ο χρόνος στο μπάνιο σας σταματά και σας μεταφέρει σε ένα γλυκό cottage στην βρετανική εξοχή κάπου έξω από το Λονδίνο...

 
SET 3 ΠΕΤΣΕΤEΣ CATH KIDSTON "ANTIQUE ROSE ...

54.90    44.00 

 
Φόρτωση ...